duminică, 29 noiembrie 2009

Noi ne hotaram soarta nu ei!!!!!

In momentul de fata avem o alegere greu de facut:1 Votam BAsescu Presedinte

- Vom suporta certurile intre presedinte si premier plus sa fim facuti de rahat pe plan extern.
- nu vom avea certidunea ca vara va fi la fel ca iarna. Si nu ma refer aici la temperatura!!!! - stiu ca ne-am saturat de el! Il mai vrem? Am mai putea sa il acceptam inca 5 ani?
- Va schimba probabil probil/desi ma indoiesc clasa politica, si ma refer aici la la acele alegi anticipate promise. A mai promis Basescu ca va sta de vorba cu plebea macar o data pe an(lucru pe care nu l-a facut)
- Am ajuns sa ii auzim pe manelisti care fac melodii pentru el http://www.youtube.com/watch?v=mXe4f0dExRM

2 il votam pe Geaona presedinte:

- scapam de Basescu - ii acceptam pe nesimtitii de PSD-isti care candva ne-au pus sa le numaram coaiele aaaa scuze ouale
- acceptam sa fim condusi neoficial de Iliescu
- acceptam sa fie in continuare vandute toate bunurile si bogatiile tarii.
- acceptam tacit felul lor de face campanie cu forta si cu spagi.

Eu sincer sunt pus in fata unei alegeri f greu de facut. Nu voi vota niciodata un PSD-ist la conducerea tarii si nici pe Basescu nu il vreau.Eu unul cred ca am sa anulez buletinul meu de vot.
Voi trebuie sa judecati pentru voi insiva si sa ganditi ceea ce este mai bine. Stiu ca este greu dar mai greu ne va fi daca vom face o alegere gresita.
Revin cu aceeasi propunere din blogul anterior votati unul sau doi dar votati. Veniti la vot romani si exprimati-va repulsia fata de clasa politica existenta.Sunt constient ca poate noi cei care vom incerca sa boicotam alegerile nu vom realiza nimic dar macar incercamHaideti sa ne unim macar o data si sa facem ceva pentru noi si implicit pentru tara.Nu va ganditi ca si/daca se vor repeta alegerile banii cheltuiti in plus pentru aceste alegeri vor intra in buzunarul nostru. Mai bine sa alegem pe cineva competent cu cheltuiala in plus decat niste hoti/mincinosi/jigodii/mafioti intr-un cuvant oameni care desi sustin in campanii electorale ca lupta pentru noi ei de fapt vor decat sa isi realizeze propriile interese
Rog comentarii! haideti sa discutam despre asta. Mai avem timp!!! Inca mai avem timp
Mai e o saptamana in care putem sa luam o hotarare:

NOI HOTARAM SOARTA NOASTRA NU EI!
SA LE ARATAM ASTA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu