sâmbătă, 31 octombrie 2009

Absenteismul la vot este o problema!!!

Suntem in plina campanie electorala. Ar trebui sa luam atitudine si sa ne exprimam parerea prin vot.

Stiu ca multa lume este nemultumita de politicienii care ne conduc si probabil si de cei care acum candideaza la functia de presedinte a Romaniei.
Chiar daca nu il agreati pe niciunul dintre candidati asta nu inseamna ca trebuie sa stati acasa. Vreti sa le aratati ca va e scarba de ei? Mergeti si votati. Nu votati doar unul; votati mai multi. E si asta o solutie. In felul asta le demonstram ceea ce simtim fata de felul in care a ajuns tara noastra dupa 20 de ani in care ei nu au fost acolo decat sa isi realizeze propriile interese. 20 de ani in care ei s-au certat pe ciolan si ne-au facut de rahat pe plan extern.

Desteptati-va romani si votati!!!

Unul sau mai multi candidati dar VOTATI!

Un comentariu:

  1. Avem ocazia sa ne alegem conducatorii si nu o facem.In timpul dictaturii Gheorghiu Dej sau Ceausescu ni s-au luat drepturile cu japca.Doar in 1990 dupa lovilutie s-a inregistrat cea mai mare prezenta la vot "ever since". Faza tare este cu cheltuielile procesului de vot.Toti banii care se cheltuiesc pentru votare sunt de la buget-adica din taxele platite de cetatean.Este ca si cum ai cumpara bilet la premiera unui spectacol unde tu poti alege actorii si chiar scenariul si.....nu te prezinti la premiera.

    RăspundețiȘtergere